Snapshots från hallen

Hallen Hallen Hallen Hallen Hallen Hallen

2016-07-12 17:50 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Snapshots från hallen”

  Amanda skriver:

  Vilka fina bilder!! 🙂

  Moa skriver:

  Vad fint 🙂 gillar älgen så söt ?

  Annorlunda skriver:

  ​Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING – Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ​2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
  Sprid utmaningen vidare och så vidare!

  Ensamhet vid psykisk ohälsa! skriver:

  VÅGA MÅR DÅLIG OCH VÄDERSÄTT DIG SJÄLV! Har du tänk “Hur mår jag egentligen?
  Har du vågat inse att du stänger in dig själv?
  – Jag har alltid flytt och inte vågat känna efter. När jag till slut lät mig inse att jag mådde dåligt. Fick min fina vän mig att inse att jag inte har värdesatt mig själv!

  – Jag har i alla fall tänkt väldigt mycket på hur jag mår på sista tiden. –
  Just när jag grottar in mig i mina tankar så känns det som att allt är en stor röra.
  ” Tänk dig en byrålåda, full med massa onödiga saker, saker du haft i flera år som bara har legat i den där jäkla byrålådan. Istället för att faktist ta tag i det och faktist rensa ur onödiga saker, så stänger du den bara och vips så ser du inte röran. Det du ser är bara ytan på byrån. För ytan ser ju bra ut, det är ju bara den som öppnar lådan som ser vilket kaos det faktist är.. Förstår du vad jag menar?
  Det jag menar är att jag aldrig har låtit mig själv inse och tänka på hur jag faktist mår. När man låtit sig själv ligga hemma och bara tänka och deppa ett tag så inser man vad som faktist får än att må bra och vad man faktist mår dåligt över för att man inte värdesätter sig själv.

  Att alltid vara en aktiv och glad kille är vad jag har trott att jag mår bra av. Jag säger inte att jag inte mår bra av att vara aktiv och hitta på saker. Men för mig så har det gjort att jag aldrig haft tid till att känna efter hur jag mår. Jag har alltid vaknat, fixat mig, åkt iväg och roat mig fram tills läggdags. Jag tror att jag har velat blunda för verkligheten. Inte medvetet, men idag kan jag se att jag på något sett var rädd för att vara ensam. Rädd för att grotta ner mig i mina tankar och faktist inse hur jag mår. Att hitta på saker KONSTANT har gjort att jag känt mig bra. Tills jag en dag var hemma HELA dagen. Jag har konstant roat mig och varigt aktiv i 3 år.. Jag har inte varigt hemma en hel dag på TRE ÅR (!!!). För tre år sedan så var min största verkliga mardröm. Jag tänker inte gå in på vad som har hänt, för det är fortfarande för känsligt för mig. Jag kan säga så mycket som att en person som stod mig nära har verkligen fått mig att känna mig så smutsig, så lite värd och behandlat mig som smuts under skorna.

  Istället för att vara ledsen, arg, besviken,rädd och bara låta mig bearbeta situationen som psykiskt skulle få mig att må dåligt. Vilket hade fått mig att bearbeta händelsen med mig själv. Så flydde jag från “problemen” genom att alltid ha liv runtomkring mig, aldrig vara hemma, alltid göra saker men ALDRIG vara ensam. Att inte låta mig själv vara ensam utan att känna mig ensam led bara till Psykisk ohälsa. Jag har under en lång period haft ångest, panik attacker och levt under stress under en lång period. Jag kan inte säga att min psykiska hälsa är bra, men den har blivit bättre. Eller är det bara jag som är van? Har ångesten gått så långt att jag inte känner av den längre? Jag kanske inte vet hur det känns att inte ha ångest? Det är frågor jag inte kan svara på idag. Jag inser bara efteråt, när allt är “bra” igen, hur och varför jag beter mig/gör vissa saker. Jag har fått diagnoserna ADHD, PTSD och att jag är synsk.. Men har inte lagt så stor vikt på mitt “sjätte sinne”.
  Jag antar att du vet vad ADHD är. Om inte så kan du läsa om det –>HÄR HÄR <–. kort så handlar det om en traumatisk händelse som får än i stress.
  Hade jag bearbetat mitt välmående med mig själv så kanske jag inte hade fått PTSD. Därför är det viktigt att DU tänker efter hur du mår och försöker förstå varför du mår som du gör. Även om du känner att du mår bra så är det viktigt att veta vad som får dig att må bra. Jag skulle säg att det är lika viktigt att veta vad som får dig att må bra som att veta vad som får dig att må dåligt. Det är svårt att förstå/inse varför man mår dåligt. Det tog flera månader innan jag förstod en sak som får mig att må dåligt. Det var en vän som berättade hur viktigt det är att värdesätta sig själv och då insåg jag att jag verkligen inte värdesatt mig så högt som jag behöver för att må bra.

  Jag vet att denna text kanske blev väldigt rörig, men det jag försöker förmedla är att man MÅSTE låta sig själv må dåligt. man ska inte vara rädd för att vara svag. Försök att stanna till lite, var med dig själv och tänk på hur du mår. Jag vet att alla säger att man inte ska grotta in sig i sina tankar för mycket (vilket jag också tycker) Men ibland så är det nästan bra att bara må dåligt en stund. För jag tror att man bearbetar sin situation genom att faktist låta sig må dåligt, vara ledsen, vara svag. För att vara svag är det starkaste en människa kan göra. För genom att faktist lära känna sig själv och gå in i sig själv får man också ett bättre självförtroende. Att vara medveten om sig själv och att värdesätta sig själv är 2 av de viktigaste sakerna för att ha ett bra själv förtroende. För har man verkligen så bra självförtroende när man inte vågar må dåligt. Att våga må dåligt tyder på att du har ett bra självförtroende. Du ger dig in i en kamp med dig själv, vilket inte kan jämföras med något annat. Det är en strid som du är stark nog att ta för att sedan få må bra.

  Nu menar inte jag att jag ligger hemma i min säng varje dag för att jag mår dåligt. (För jag är inte deprimerad. jag menar att jag kände att jag skulle må bättre av att värdesätta mig själv mer) Jag ligger hemma för att jag inte ser någon anledning till att hitta på saker fast att jag egentligen inte orkar (Latast i stan). Idag är jag mer medveten om hur jag mår. Jag är medveten om varför jag gjort vissa saker, och har idag börjat värdesätta mig själv och älskat mig själv. Folk ser ingen skillnad på att värdesätta sig själv och att vara egoistisk.

  Värdesätta sig själv är för mig att inte nöja mig med vad som helst, varför ska jag ta emot silver när jag kan få en diamant? "jag är inte värd silver, Jag är värd en diamant" (Inte materiella ting) "RESPEKT OCH HANDLINGAR"

  Jag menar att jag inte låter folk bete sig hur som helst emot mig. Jag låter inte folk trycka ner mig, ha kul på min bekostnad, jag ger inte om jag inte får. Ska jag nöja mig med att offra mig för någon som inte gör det för mig? Ska jag gång på gång visa vilken bra vän jag är när du själv inte är det? NEJ (!!!) för jag VÄRDESÄTTER mig själv så mycket mer än så. För jag vet att jag är så mycket mer värd. Idag skulle jag aldrig ställa upp för någon som inte ställt upp för mig. Ska jag lägga ner tid och energi för någon annan måste hen visa att den gör detsamma för mig! Jag blir inte vän men vem som helst, du måste vara värd att vara min vän. Jag har hellre de vänner som verkligen har visat mig att dom är värda att kallas mina vänner än de "vänner" som bara umgås med mig för att det passar dom. Det är att värdesätta sig själv enligt mig.

  Ett egoistiskt beteende för mig är att du värdesätter dig själv för att du tycker att du är bättre eller mer värd än någon annan. Jag är inte bättre än någon annan. Jag är bara värd att bli behandlad med respekt. Jag har bara självrespekt och värdesätter mig själv för att jag inte tar att någon är egoistisk mot mig.(ser ner på mig) Nu blev det invecklat… Förstår ni?

  Men hitta dig själv och bli medveten om hur du vill bli behandlad, kräv att folk behandlar dig med respekt. För du är verkligen värd det! OAVSETT brister!

  Som ni kanske förstår så har jag väldigt svårt att hålla en röd tråd i mina texter men det är pga min ADHD för jag har så mycket tankar i mitt huvud hela tiden. Jag kommer använda bloggen dels för att rensa ur lite tankar men även för att försöka sända några budskap som för hoppnings vis får dig att värdesätta dig själv mer. Och får dig att våga gå in i dig själv och våga må dåligt för att sedan kunna veta vad som får dig att må dåligt. Hoppas att du förstår vad jag menar! Om inte så får du jätte gärna lämna en kommentar. Om du förstår men har lättare att utrycka dig får du gärna formulera dig i kommentarsfältet.

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser