Senaste inköpte på CDON + en liten önskelista

Förra veckan så fick jag hem det senaste som jag hittade på CDON.
Nämligen tre filmer, var av en är en samlarbox med tre filmer i.
Dessa tre filmerna var:

San Andreas
Mad Max samlarbox
Mad Max

CDON CDON

Helt klart värt pengarna alltså.
San Andreas handlar om ett jordskälv som sträcker sig över otroligt många mil. I alla fall från Hoover Dam till Los Angeles och vidare upp till San Francisco. Jag var helt trollbunden genom hela filmen.
Mad Max filmerna som jag sett hittills har varit bra, har en kvar i samlarboxen plus att vi såg den andra innan vi köpte den.
De i samlarboxen är med Mel Gibson i huvudrullen. Han är väldigt ung så det är en äldre film. Sen den till höger är en ny variant, också grymt bra. Så ja, helt klart värd pengarna.

Nu till en liten önskelista då.

På slutet har jag nämligen varit mycket hemma hos Emelie och spelat tv-spel eftersom att vi inte har något sådant hemma. Jag hade gärna velat ha en egen spelkonsol och  lite roliga spel till det. Så nu har jag suttit återigen och kollat lite på CDON för att se om de har det och har bland annat hittat detta Playstation som jag skulle vilja ha. Vi har haft Playstation tidigare nämligen, men det sålde vi för ett bra tag sedan.

Det var ett Playstation 4 på CDON som jag fastnade för!

CDON

Jag skulle naturligtvis vilja ha lite olika spel till också, för det mesta så har ju CDON paketpris så att man kan få med i alla fall ett spel i det priset. Så vem vet, kanske tar ett sådant paket istället, men hade gärna velat ha en vit. (Såg nu att de faktiskt har paketpris även med den vita konsolen).
Sen så hade jag nog köpt med fler spel, jag tycker mest om bilspel och skateboard spel. Som Tony Hawk.

Så nu vet ni vad som har råkat dyka upp på min önskelista de senaste dagarna!

2015-12-18 13:56 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser