Sara Lee

Nu ska jag och Christian mysa till det med pizza, vi har även bjudit hit Lellis, så det är ju bara att äta. 🙂 Mmm, naturligtvis så är det jag som står för att fixa till maten. 🙂 Jag klagar inte, det är så kul att fota mat så det är ju inte sant. Jag är sugen på att baka bara för att få ta en massa fina bilder och för att få använda mitt cupcake träd. 😆 Jag vill så gärna använda det. 🙂

Hur som helst, så är jag även sugen på att resa lite, jag vet inte vad jag vill se just nu. Men Irland är ju fortfarande det jag skulle vilja se först. 🙂 Så hoppas verkligen att jag går ner dom där kilona som jag måste gå ner innan jag får åka till Irland. 🙂
Har faktiskt “bara” 9,3 kilo kvar till det. 🙂 Började faktiskt med 10 kilo. Så det så, så nu är det bara att ligga i. Men nu ska jag gå tillbaka till spisen och snart ta ut Lellis pizza ur ugnen. 🙂 Ha en fin fredag kväll på er nu!! 🙂

bild

bild

2012-01-06 19:39 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Sara Lee”

  sv: Ja, gör det ! Tycker den är en väldigt bra skräckfilm! 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser