Sängen here I come

Det är väl lika bra att gå till sängen väl. Varför ska man vara vaken onödigt länge för? Nej jag ska i alla fall lägga mig. Jag vet att jag lovade visa vad det var jag hade fått för paket, men jag har inte orkat ta fram kameran så istället får jag låna en bild från google. 🙂

Denna var det jag fick hem idag. Fast inte med batterierna, jag fick en som var uppladdningsbar, så jag håller på att ladda den nu för jag tänkte att jag skulle se om det var något att ha. 🙂 Massera benen lite tänkte jag. 🙂

Men nu får jag nog ta och göra mig klar för att inta sängen. Jag återkommer med mer bloggande i morgon. Under tiden så får ni njuta av det faktum att det bara är 69 dagar kvar till vi ska åka till Kalifornien. 🙂

Om någon av er är intresserade av att veta mer så är det bara att fråga. 🙂

God natt på er!

2011-08-03 20:56 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Sängen here I come”

  linneaa skriver:

  Heppåde 🙂 Min dag har varit super, och din? 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser