Promenad en fin höstmorgon

Den här gången gick det inte lika långt mellan uppdateringarna som det har gjort förut. Jag har varit ledig idag så jag passade på att ta en morgonpromenad. Efter promenaden så handlade jag mat för veckan, riktigt skönt att ha börjat veckohandla, det blir inte lika dyrt och jag springer inte på mataffären lika ofta.

Jag hade väldigt trevligt sällskap med mig på dagens promenad, eller ja, jag har med mig samma trevliga sällskap på nästan alla promenader jag gör nu för tiden. 🙂

Vi har gått en hel del kilometer tillsammans nu faktiskt. En riktigt mysig kille, sen har vi spenderat större delen av dagen tillsammans idag, förutom när jag var och handlade.
Nu är dagens middag färdig och jag väntar bara på att sambon ska komma hem så ska vi äta. Idag blir det hemmagjorda köttbullar med potatis. Jag ska erkänna att jag fick gå tillbaka till affären för att jag glömde köpa saltgurka. Jag var i alla fall duktig och fick inte med mig något mer än saltgurka andra gången jag var där. 🙂

Ha nu en riktigt trevlig kväll!

2020-09-07 17:28 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Promenad en fin höstmorgon”

  Frida skriver:

  Vilket härligt sällskap! Och jag älskar att promenera ute i det fina höstvädret 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser