Precis ätit middag

Jag har precis ätit min middag men känner att jag är sugen på något mer. Får försöka låta bli, så det blir det väl inget med. Hade kunnat äta det som jag ska ha som lunchlåda, men då hade jag inte haft någon låda att ta med mig i morgon.

Ska ta och hoppa in i duschen och hoppas på att jag får upp någon värme snart. Har varit i stallet och fixat där och man blir ganska kall.

Gullan

2016-01-18 18:21 Frida | Kommentarer (5)

5 Kommentarer till “Precis ätit middag”

  Jessy skriver:

  Vilken fin polle! 😀

  Cajsa skriver:

  Jo, egentligen så. Tycker inte om vars detta är påväg. Det va därför jag ville säga det på bloggen nu för att kanske vända tillbaka att vara mer öppen med mina känslor, om inte på värkliga livet så på min blogg i alla fall. Vet att det är många som följer mig av den anledningen för att de känner igen sig så jag vill inte vara den som ljuger för mina läsare som faktiskt ser upp till mig.

  MADDISENJ.SE skriver:

  Vilken fin häst

  Julia skriver:

  Så söt häst1
  sv: Åh tack, ja visst är den så himla fin! kram

  Emma Engström skriver:

  Hade varit skönt med vår och sommar nu istället så man slapp bli kall! 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser