Plockar varor!

Jag har precis ätit min lunch så jag låter den smälta ner i magen ordentligt nu. Så jag tar alltså en liten paus. Jag ska alldeles strax ta och fortsätta eftersom jag vill ha upp så mycket som möjligt innan jag går hem. Ska inte hem förrän om 4 timmar men ändå liksom. 🙂 Oj då det var faktiskt bara 4 timmar kvar! Den här dagen har då i alla fall gått fort. Det gillar vi starkt.

Idag med varorna fick jag en och en halv pall med bara rea varor så det är det jag försöker framhäva här nu så att jag kan bli av med det. 🙂 Ska bli kul att se om det säljer som bara fan nu, men det skulle jag tro. För vem köper inte varor från 30 kronor och uppåt. Ska ta lite bilder tänkte jag så att ni kan få se. Men det blir i morgon eftersom jag inte har någon kamera sladd med mig och har ingen lust att lägga upp bilder medan jag jobbar heller.

Sen när jag kommer hem ska jag ju dessutom ut och gå med så jag hinner liksom inte lägga upp bilder eftersom jag måste i säng för att orka plocka upp varor i morgon med.

Kommer ytterligare ett inlägg innan jag ska stänga butiken med den tredje tatueringen som jag gjorde. Jag precis som alla andra bloggare tycker om kommentarer 🙂

2010-09-08 15:55 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser