Osndag 26 januari 2011

God morgon!

Idag känns inte som en bra dag. Varför? Jag har ingen aning egentligen. Känns bara inte bra. Jag gick upp precis som vanligt klockan sju och gjorde min havregrynsgrötsfrukost. Men sen bara blev dagen förstörd på nått fruktansvärt konstigt sätt. Inget hände! Jag fattar inte.

Just nu vill jag bara ringa till min älskling men jag kan inte för kortet på telefonen är tom. Jag vill bli rik och tjäna en massa pengar. Jag har ingen lust att sitta hemma på dagarna längre. Jag vill åter krama om den där arbetsnarkomanen som jag var för inte alls längesen. Jag vill ha ett jobb så jag kan visa mitt rätta jag.

Pissar som en idiot gör jag med. Hatar att dricka så mycket vatten. Det är ju inte ens gått med vatten ju. Vill man vara fin får man lida pin säger dom ju. Men jag börjar tröttna på det. 

Bara för skojs skull tänkte jag väga mig i morse. Det skulle jag ju inte ha gjort. Det bidrog ju till att jag inte kommer att få en särskilt bra dag idag. Sen i fredags förra veckan så har jag gått upp 2,5 kilo. Fatta då! Jag har ju gått upp hur mycket som helst. Jag kan inte kontrollera mig själv. Har ingen självkontroll alls. Jag dricker min äckliga nutrilett men jag går fortfarande upp i vikt?!!! Finns det någon jävla rättvisa här i världen eller!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

2011-01-26 08:52 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Osndag 26 januari 2011”

  Ellen skriver:

  ibland har man dåliga dagar. 🙂 man får se till att göra det bästa av situationen!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser