Onsdag 8 september 2010

God morgon!

Jag blir så jävla förbannad. Här sitter jag utan några som helst grejer som jag kan. Alltså då menar jag att jag inte är musikalisk begåvad, inte heller kan jag teckna. Det är så störande. Jag vill med kunna göra något utav det. Mina kompisar kan för det mesta både sjunga och teckna. Men jag kan fan inte något alls av det där. Skit störand ju!
Orsaken till att jag kom på det här nu var för att en kille teckande Alexander Rybak på aftonbladets “mitt klipp”. Alltså hur i helvete kan man tecka så jävla bra egentligen. Ja jag vet, år av träning. Men när jag inte ser någon framgång så lägger jag ner. Jag kan rita solen kan jag. 🙂 Och månen. Två runda ringar. 🙂

Idag tänkte jag göra två inlägg med mina två första tatueringar. Sen så ska jag lägga upp resten med tänkte jag så att ni får något att titta på eftersom jag inte kommer på något annat som jag kan dela med mig av idag. Det står ganska still i huvudet. Men jag ska försöka lägga upp på mina två första i alla fall. 🙂 Ni får ha en bra dag så ska jag försöka göra mig klar för jobbet. Måste ju tanka bilen med!

2010-09-08 08:12 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser