Onsdag 8 juni 2011

God morgon på er socker toppar!

Nu är det en ny dag med nya utmaningar. Grytan står på spisen så snart får jag mina ägg med. 🙂
När jag vaknade vid 6 i morse så trodde jag att jag inte skulle orka hålla mig vaken, jag glömde glasögonen i sovrummet. TVÅ GÅNGER! Jag ser liksom inget utan dom! Men i alla fall.

När jag hade suttit på toaletten i typ 10 minuter och undrat varför jag satt där så startade jag tvättmaskinen och sen diskade jag. När klockan var halv sju så begav jag mig ut för att jogga med Sandra. Det var hur härligt som helst! Joggade ganska länge sen glömde vi bort oss och gick en bra bit med. Det blir så när vi är ute tillsammans eftersom vi har så mycket att prata om! 🙂

Nu sitter jag i alla fall i soffan och väntar på att jag ska få mina ägg, sen ska jag göra i ordning en massa bilder som jag kan ta med och lägga ut under dagen på bloggen. Vill ju att ni ska få en massa inlägg och inte bara ett nu på morgonen.

Jag måste säga att den här motionen som jag får varje morgon är väldigt skön! Man liksom vaknar till och känner sig pigg en stund och det är ju sååååå himla skönt.

Men nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna duscha, laga mat och hinna hänga tvätten innan det är dags att åka till jobbet. Jag ska ju hinna med bilderna också ju. 🙂

Ha en fin morgon alla mina kära bloggläsare. 🙂

polaroid

2011-06-08 08:10 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser