Onsdag 6 oktober 2010

God morgon!

Jag får väl börja med att ursäkta för den obefintliga uppdateringen som blev igår. Det var inte meningen, men jag hade verkligen inget alls att skriva om. 🙂 Men idag tänkte jag att jag skulle uppdatera lite.

Inte länge kvar nu tills jag bli arbetslös heller. Bara 25 dagar kvar. På tosdag är det exakt tre veckor kvar till vi stängen butiken men den ska ju även tömmas.

Jag har varit jätte duktig och varit ute och gå både måndag och tisdag. Så nu är det bara onsdag-fredag kvar. På fredag så funderar jag även på att köra in min andra bil och börja byta däck på den så att jag får på vinterdäcken på min bil sen. Kan ju vara en bra idé kanske. 🙂

Jag har tyvärr inte hunnit ta några fler bilder med det får bara var så här tills vidare. Kanske hittar någor rolig gammal bild som jag kan dela med mig av men nu tror jag faktiskt att jag ska ta och äta frukost så jag får något att göra innan det är dags att åka till jobbet. Dessutom vill jag titta klart på sista delen av NCIS.

Nej ni får ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis senare. 🙂

2010-10-06 07:43 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser