onsdag 5 maj

Så är det onsdag igen då. Jag orkade inte somna igår, det tog ett bra tag innan jag sov. Fick ju inte min kvällspromenad. Vi gjorde yoga istället för att det var så regnint ute. Men jag ville nog hellre gå en promenad. Kände i alla fall det när jag lade mig sen. För jag var inte alls lika sleten i kroppen som jag brukar vara när jag lägger mig. Så ikväll blir det promenad oavsett väder alltså. Jag ska dessutom gå ut och gå om inte allt för länge heller. Jag känner att jag behöver det om jag ska klara gå ner något den här veckan.

Känns liksom inte som jag har gått ner något än. Snarare att jag kanske har gått upp några hekton eller något i den stilen. Det ska bli skönt att komma ut och röra på sig i alla fall. Sen när jag kommer tillbaka så får jag nästan ta och gå till Ica så att jag kan köpa mig lite frukt. Har ingen frukt varken hemma eller på jobbet så det är lite jobbigt. Men vad ska jag äta till middag. Kanske en sallad???? Nej. Det tycker jag inte särskilt mycket om.

Nej jag får väl försöka ta mig ut på en promenad. Ica öppnade ju vid nio så. Får försöka ta en längre promenad idag än vad jag gjorde igår så att det blir någon skillnad. 🙂

2010-05-05 09:13 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser