Onsdag 29 september 2010

God morgon!

Ögonen går i kors på mig! Jag är trött, men ska authärda en dag till på jobbet nu. Inte särskilt spännande för jag tror ju inte att varorna kommer förrän imorgon och kommer dom idag så är det ju bara gamla grejer. Men men, nu ska jag i alla fall snart ta och åka upp för att lämna in min bil på ytterligare en dags reparationer. Sen så kanske den blir klar någon gång så jag kan få börja använda den igen. Jag vill inte ha mammas bil till jobbet, jag vill ha min.

Idag är det ju i alla fall jobbet som gäller och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag måste nog faktiskt ta och dammsuga idag. Det börjar bli lite väl skitigt där faktiskt, så det kanske är dags att göra det. Dessutom gör jag det idag så behöver jag inte göra det på fredag kanske. Eller jo det måste jag nog göra i alla fall.

Tänk om man kunde få sova ut lite kanske.

På lördag när jag är ledig så är det städdag på motorgårn för min älskling, så jag vet ju inte vad jag ska hitta på då heller. Har ju liksom inget jag kan bidra med där, så jag vet inte vad det blir då.

Mina favorit uttryck:

“Lev livet så länge det varar du kommer inte ur det levande ändå”
“Jag är glad att jag blev som jag blev när jag inte blev som jag skulle”

Nej om man kanske skulle hinna titta lite på aftonbladet med. Ha en bra dag så kommer jag med ett inlägg eller tre under dagen 🙂

2010-09-29 07:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser