Onsdag 29 mars 2017

God morgon!

Så är det redan onsdag, veckan har hittills gått ganska fort, eller det kanske beror på att jag bara har jobbat en dag än så länge? Jag jobbar i alla fall alla dagar fram till på lördag vid halv fyra. Då tar jag helgen. Precis som nästan alla andra kvällar sen vi kom hem så somnade jag på soffan igår och hann väl nästan bara lägga huvudet på kudden i sängen innan jag somnade om.

Igår jobbade jag till fyra, sen gick jag hem, åt middag och åkte till stallet med Linda. Vi fixade lite och hade det hur mysigt som helst, sen åkte jag och sambon och satte på ett klistermärke, som jag köpte i USA, på bilen. Sen tog det inte många minuter innan jag sov på soffan. Så ikväll ska jag försöka komma i säng ännu tidigare. 
Jag har dessutom en hel del som jag ska göra även idag, så får hoppas på att jag hinner med allt bara. Annars får jag bara prioritera om och ta något en annan dag också. 

Nej nu ska jag ta och dra på mig skorna och bege mig till jobbet. 
Ha en riktigt fin dag!

Bjuder på en gammal bild från maj 2015.

2017-03-29 04:15 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser