Onsdag 27 oktober 2010

God morgon!

Idag är min näst sista arbetsdag. Jag jobbar 5 timmar. Så jag ska faktiskt äta havregrynsgröt innan jag åker till jobbet och när jag har kommit dit så ska jag köpa en nybakad kanelbulle och en varmoboy. Det blir min sista på Maxi Mat. Det känns faktiskt lite ledsamt. Men jag har fullt förtroende för mig själv och är helt hundra på att det kommer att lösa sig. Jag hade varit sjukt nöjd om jag hade sluppit ansöka om Alfa-kassa stöd. Det är ju så fruktansvärt krångligt när man måste göra allt själv.

Jag vet ju inte hur sådana saker fungerar, men nu ska jag ju i alla fall snart ta och äta gröt. 🙂 Tänk att jag inte har något bättre för mig.

Dessutom fortsätter jag att gå upp i vikt, eller nu har jag låge still på samma vikt i tre dagar men jag har gått upp i vikt. Så jag tror jag skippar vägningen den här helgen med om jag ska vara ärlig. Så får jag verkligen slita nästa vecka istället. 🙂

Nej nu ska jag äta gröt!

2010-10-27 07:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser