Onsdag 25 maj 2011

God morgon!

Jag har varit vaken sen sju idag, men har inte haft tid att blogga eftersom jag har haft en massa andra konstiga saker för mig. 😉 Idag är det onsdag och det innebär att jag bara behöver sova själv i två nätter till sen så kommer älsklingen hem!!! I can’t wait. Idag har jag dessutom fått en snilleblixt så jag ska ta och kolla upp det och sen så ska jag se om det skiljer sig något från den ursprungliga planen. 🙂 Nu blir ni att nyfikna va??? Ha, ha, ha????

Nej men i alla fall, jag är full av energi och ska alldeles snart bege mig upp till gymmet för lite styrka och konditions träning. Man kan ju inte ligga på latsidan heller för det blir ju inge bra alls det. 🙂

Igår var vi då på Bloms i Mellerud, men jag hittade verkligen inget alls till mig själv så det var lite störande. Jag köpte två par sandaler till min systerdotter och ett tuggemi paket till mig själv. 🙂 Ja ja så kan det ju vara ibland. På vägen hem så åkte vi inom Jysk i Åmål och där köpte jag faktiskt tre diskhandukar och en tvättpåse. Jag måste medge att jag har nog inte storshoppat på det viset på evigheter. 🙂

Nej men nu ska jag nog byta byxor och bege mig så att jag kan få något mer gjort innan det blir iväg på shopping idag med. 🙂 Mohahaha. 🙂

bild

2011-05-25 08:27 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser