Onsdag 25 augusti

God morgon!

Nu är jag tillbaka på jobbet och väntar på att jag ska få en ny kassa apparat, eftersom våran fick åka till en annan butik i måndags så har vi varit utan kassa apparat i tre dagar. Så nu får jag då bara vänta på den nya för den skulle komma idag. 🙂

Jag älskar nya saker. Just nu känner jag ett shopping sug utan dess like faktiskt.

Nu är det ju dessutom snart fredag och efter att jag har gjort alla dom grejerna som jag skrev att jag skulle göra så kommer ju faktiskt älsklingen hem!!!!! Me like!!!! Det finns ingen dag som är bättre än fredagar. Men bara fredag kväll eller beroende på när älsklingen kommer hem för då får man ju kramas igen!

På morgonen idag så har jag bara suttit i soffan med en aniktsmask. Det var skönt och avslappnande. Så det ska jag försöka göra varje vecka nu framöver så att jag håller koll på ansiktet.

Nu har jag dessutom pratat med han som kör ut varor till oss. Han sa att jag borde få min kassa snart nu! Jag ska få en gammal kassa tydligen och sen få tillbaka den andra när det han blivit lagad. 🙂

ax

2010-08-25 09:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser