Onsdag 22 september 2010

Goooooooooooooooooood morgon!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag uppe och ganska pigg. Idag jobbar jag bara fem timmar sen ska jag hem och bara vara jag. Beroende på vädret så ska jag nog ut och gå en promenad för mig själv så att man får rensa skallen lite. 🙂 Behöver röra på mig känner jag. Dessutom har jag och vågen blivit osams. 🙁 Så nu måste jag ligga i igen så att det blir något resultat. Det är ju trots allt bara 57 dagar kvar till vi ska åka till Kalifornien. Jag har räknat med att kunna gå ner 2 kilo till innan vi ska åka (alltså från den vikten jag hade i fredags.) Men om jag och vågen ska bråka så vet jag inte hur det kommer att gå. Förhoppningsvis så kommer det att gå bra i alla fall. Så nu får jag ligga i. Orsaken till att det inte har blivit så mycket promenader nu på slutet är ju för att älsklingen är hemma och jag vill hellre kramas med han än att vara ute och gå.

Men från och med vecka 44 så är jag ju faktiskt arbetslös. Eller jag hoppas ju att jag har fått ett jobb innan dess men vi får se. Nu är det ju trots allt vecka 38 så det är alltså bara 6 veckor kvar innan jag inte har något jobb. Buhu. Men men jag är ganska nöjd ändå. Jag har jobbat i samma butik i 2,5 år så det spelar inte mig så stor roll känner jag.

Japp, jag får se vad det blir helt enkelt. Jag ville höja min lön det här året. Inte sänka den. Men men det löser sig alltid.

Nej nu ska jag väcka älsklingen och sen ska jag äta frukost. Ha en trevlig dag. Vet inte om jag hinner skriva något mer innan jag har slutat jobba vid tre för jag ska få mer varor. Så idag tänkte jag ta lite bilder faktiskt. Men jag får se på när jag hinner blogga igen.

Ha det gött!

ax

kväll

2010-09-22 08:21 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser