Onsdag 20 oktober 2010

God morgon!!!!!!!!

Nu är snart veckan sluta och älsklingen kommer hem!!! I morgon är det torsdag sen är det fredag och då kommer han hem!!!

Nu ska jag alldeles strax ta och äta frukost. Ska bli gott med lite varm mat så här på morgonen nu när det börjar bli så kallt. Men innan frukosten så ska jag skriva ut papper med arbetsgivarintyg så jag och min kollega ska fylla i. Jag är lite rädd för att allt bläck i skrivaren ska ta slut. Det är ganska många papper som ska skrivas ut och det tycker jag inte riktigt om.

Men idag blir det i alla fall en riktigt frukost. Sen blir det jobba hela dagen och ikväll bli det promenad. Idag skiter jag i om ingen vill följa med mig. Då går jag själv. För jag är trött på det här nu. Jag vill gå ner i vikt och jag tänker inte ge mig förrän jag har gjort det. Jag har fyra veckor på mig att gå ner 1,7 kilo. Men med tanke på att ingen försöker hjälpa mig, snarare motarbeta mig så verkar det inte som om det kommer att funka. Från och med idag så får jag inte äta eller dricka något utanför min diet.

Min diet består av fyra frukter och en naturdiet smoothie. Och nu mera gröt med äppelmos på.

Men nu ska jag skriva ut papperen medan jag äter frukost. 🙂

2010-10-20 07:15 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Onsdag 20 oktober 2010”

  mirja :) skriver:

  Fin blogg du har!:D
  händer ikv?
  Kram!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser