Onsdag 20 juli 2011

God morgon!

Så är det bara 11 dagar kvar av denna månaden då. Tänk vad tiden går fort.
Idag är jag ledig men jag måste lik förbannat åka till Töcksfors. Tar man med sig nyckeln hem från jobbet så får man ju åka tillbaka med den. Hade jag bara vetat att grannen jobbade idag så hade hon kunnat ta med den, men det tänkte jag ju inte på igår nej. Jaja så är det.

Man kan inte alltid lyckas som jag brukar säga.

Det var något speciellt jag tänkte på när jag började skriva det här inlägget. Jo nu kommer det tillbaka!
Jag fick ju en t-shirt av älsklingen när vi var på Social Distortion konserten i Oslo. Nu har jag tvättat den två gånger och det har blivit svart över bokstäverna. Jag funderar på att det är tvättmaskinen som gör detta.  Jag har en hel vit tröja som jag har tvättat ett par gånger och den blev sådan i början men nu blir den inte sådan längre. Det är störande men förhoppningsvis så försvinner det snart.

Jag hoppas i alla fall att det försvinner för jag tycker verkligen om den här tröjan alltså. 😕

Jag har en fundering.
Tycker ni att jag skriver för mycket och har för lite bilder?????


2011-07-20 08:55 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser