Onsdag 20 april 2011

Good morning to you all!

Idag är det ONSDAG och inte vilken ONSDAG som helst. Älsklingen kommer hem IDAG!!!! Han brukar ju inte komma hem förrän på fredagar men eftersom vi ska åka bort under helgen och det är påsk så kommer han hem tidigare och det tackar jag inte nej till. 😉

Så idag kommer han hem, nu har jag något att se fram emot.

Jag sitter här hemma just nu och väntar på att klockan ska röra sig framåt så att jag kan ta min cykel och röra mig upp till gymmet. Vill man vara fin får man ju ta och träna lite kanske annars blir det väl inge bra. 🙂 Jag ska vinna den här vikt minsknings utmaningen om det så blir det sista jag gör. Så idag ska jag ta med mig några kronor till gymmet så att jag kan köpa en protein bar efter att jag är färdig så att det bara är att åka hem och duscha. Jag ska ju dessutom ta och putsa fönstren i sovrummet idag så att även dom blir fina som dom i köket och vardagsrummet. 🙂

Jag stör mig lite på våra persienner för två av tre i vardagsrummet är trasiga, men det är ju ingen idé att byta dom heller. Typiskt alltså.

Nej nu ska jag nog ta och börja göra mig i ordning för att rava mig upp till gymmet. 🙂 Kanske skulle ta en cykel tur innan så att jag har fått med mig lite konditions träning. Vi får se. Men däremot så såg jag den här skylten på dörren in till gymmet i måndags.

Tryck på bilden för att komma till sidan jag lånade den från.

Hur som helst så var jag i alla fall ute och gick en sväng igår, eller snarare två. Men på den första så tog jag lite bilder. Här är några av dom.

bild

bild

bild

Ha nu en bra förmiddag!

2011-04-20 08:59 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser