Onsdag 18 maj 2011

God morgon på er!

Idag var ingen rolig dag att stiga upp ur sängen säger jag bara. Sova hade varit skönt nu! Har varit vaken sen kvart över sex för att jag skulle hinna med gymmet. Så nu är det gjort.

Fiskade igår igen, vi fick 19 fiskar men vi slängde i 7 stycken för dom var för små. 🙂 Igår var inte Emelie med utan det var en kompis. Idag blir det ingen fiskning för idag blir det istället en promenad så att jag får gå och lägga mig i tid istället. Så jag ska fråga mamma lite senare om hon vill med ikväll. Om inte så blir det nog en joggningsrunda.

Tyvärr så ligger kameran redan i bilen så jag kan inte visa er dom fina bilderna jag tog igår. Jag ska försöka komma ihåg att lägga in dom i morgon istället.

Jag ska snart gå in i duschen med, men jag vill försöka hinna med att titta på några bloggar innan det är dags för det. För när jag kliver ur duschen blir det på med kläder och sen iväg till jobbet. Så jag hinner inte så mycket som jag vill göra på morgonen när jag jobbar hela dagen. 🙂

Idag är det precis som alla andra dagar bara att det är en dag närmare helgen. Snart ska det bli dags att börja förberede inför semestern till hösten. Hoppas bara att älsklingen får ta på den tredje någon gång så att vi kan diskutera med honom med. Inte länge kvar till det ska bokas. Ni får reda på det så fort jag vet något för då kommer den nya kategorin att komma upp! 🙂

Nej men ni får ha en bra dag så ska jag försöka komma på i alla fall ett inlägg till jag kan göra i ordning. Har redan ett. Men vill gärna få upp i alla fall två under dagen. 🙂

 

2011-05-18 08:43 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser