Onsdag 18 april 2012

God morgon!

Maj närmar sig med stormsteg!

Idag är det en ny dag med nya möjligheter och jag ska äta min frukost sen ska jag ta och åka till jobbet, så därför tänkte jag titta in här och önska er en bra dag! 🙂

Jag är så sugen på att sätta mig ner och börja planera och boka biljetter och så, men jag får vänta ett litet tag till tror jag. Jag kan ju inte bara beställa utan att jag har pratat med dom andra precis.
Nej men inte mer om det nu.
Kommer ett inlägg om min längtan lite senare idag. 🙂

Huvudvärk har jag idag, så det får bli att dricka mycket vatten under dagen idag. Ska försöka med det i alla fall, brukar vara ganska dålig på det.

Nej men om det finns någon där ute som vet om det finna att köpa strössel format som dragspel så är det bara att säga till. Jag vill ha det!

Ha nu en fin dag!


2012-04-18 05:33 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Onsdag 18 april 2012”

  Sara skriver:

  Fast grejen är att han vill sluta snusa, och jag peppar honom hela tiden, så kanske han håller upp i en vecka, men sedan blir det helg och så ska han typ kolla fotboll och dricka öl med grabbarna, och då “måste” han liksom ta en snus med dem, haha! Så han har slutat, eller haft uppehåll, flera gånger, men max några veckor i sträck, så han måste väl bli mer stenhård själv med att inte ta det på fest o så heller :/

  lovisa skriver:

  sv: nej den var inte skön:( massa snö å blåst :/

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser