Onsdag 17 november 2010

God morgon!!!!!

Nu sitter jag här en liten stund. Jag ska kliva in i duschen, sen ska jag äta frukost. Sen efter det så bär det av upp till morbror för att hämta mitt andra batteri till bilen. Jag ska låna min andra bils batteri så att jag har ett extra batteri ifall mitt är slut när vi kommer hem den 4 december.

Efter detta så ska vi hem och starta två maskiner med tvätt i tvättstugan så att vi får rena handdukar och sängkläder. 🙂 När vi har startat den så bär det av ut till svärfar för att sättta batteriet på laddning. Sen hem igen och byta tvätt i maskinerna och starta en torktumlare så att man kan få det tort med. 🙂

Sen vid 4 eller 5 tiden så ska vi åka till Fredrikstad i Norge och hämta Lellis så att han hinner vara ledig en dag innan det bär av till Gardermoen för att åka till San Francisco. 🙂

Det är min dag som jag  vet att den kommer att vara så jag har förinställt några inlägg som kommer under dagen. :)Men nu får jag äta frukost så att vi kan börja greja någon gång. Ha en bra dag. 🙂

2010-11-17 08:34 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser