Onsdag 17 maj 2017

God morgon!

Så är vi där igen då, det har nästan hunnit gå en vecka sen jag bloggade sist. Inte kommer jag ihåg vad jag har gjort på dagarna heller så jag kan inte direkt återberätta det.

Det enda jag kan komma ihåg sådär på rak arm är att vi flyttade hästarna till sommarbete i söndags. Annars är det ganska tomt på vad jag har gjort. Nått är det, men vad minns jag inte. Nu ska jag i alla fall gå upp och baka en tårtbotten till en fyra årig kille, eller ja han blir fyra i morgon. Jag ska bara göra botten nu så ska jag fixa resten antingen ikväll eller i morgon före jobbet. 

Denna tårta ska jag göra, fast det ska vara ett oblat på toppen, det kommer säkert bli bra. 🙂

Nej jag får ta och sätta lite fart om jag ska hinna med. 🙂

2017-05-17 04:40 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Onsdag 17 maj 2017”

  Johan skriver:

  Då var det nog inget viktigt du har gjort, för då hade du nog kommit ihåg det 😛

  SV: Ja precis, så är det, men det är svårt att få med alla på samma spår när vi dels inte har samma träningsmöjligheter som de andra lagen här hemma och när alla dels inte satsar och lägger ner lika mycket tid på idrottandet som jag gör. så nej, några resultatmål kan vi inte ha på den nivån, men för egen dek är jag nöjd med helgen!

  Penguins vann game 7 mot Washington såg jag och förbannelsen fortsätter för Bäckis och grabbarna, men det är ju bra för Tre kronor nu i VM iaf 😉
  Är det 1-1 i matcher nu i semin?

  Hoppas du hinner njuta lite av det underbara vädret nu också! 🙂

  Amanda skriver:

  Hoppas tårtan blir god 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser