Onsdag 17 februari 2016

God morgon!

Jag sitter vid köksbordet och bloggar idag. Riktigt kul med en dator som jag inte behöver ha en kabel i hela tiden. Så den står här framför mig på bordet och bara är bra. Jag är faktiskt nöjd redan nu och har inte använt den så länge än. Jag pillade inte mycket på den igår eftersom jag skulle kolla på norrsken. Tyvärr så var det mulet så fick inte se något trots att det var otrolig aktivitet igår. En annan gång så hoppas jag på mer tur. 

Nu ska jag i alla fall alldeles snart ta en promenad, vilket blir veckans andra träningspass. Hade önskat ett igår, men jobbade så lång dag så det orkade jag inte med. Så får köra på nu till på fredag och sedan ha en dag lugnt och sen en sväng på gymmet på söndag morgon. Så ja, jag vet vad jag ska göra och hur jag ska lägga upp det för att hinna med. 
Ska bara svara på kommentarer innan jag går ut på promenad. Ni får ha en riktigt bra dag nu vettja!

Gullan

2016-02-17 06:48 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Onsdag 17 februari 2016”

  Cajsa skriver:

  Känns bra att vara tillbaka också. Har inte saknat att redigera dock men att filma och att lägga upp till er, det har jag riktigt saknat ordentligt! 😛 Haha, bra svenska det blev där..xD

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser