Onsdag 16 november 2011

God morgon!

Jag saknar redan värmen. Hur kan det vara möjligt?
Igår fick jag i alla fall min kupé värmare, så det kommer ju  inte vara så kallt i bilen sen när jag kommer dit i alla fall. 🙂

Ska åka om si så där 47 minuter, men jag måste duscha först och klä på mig naturligtvis.
Jag vill att det ska bli fredag någon gång så att man kan få gå på bio. Ja och naturligtvis göra stan otrygg. 😉

Idag är jag inte lika trött som jag var igår morse, jag somnade redan vid halv 10 igår. Så jag har fått sova 7 timmar i natt. Så nu kommer jag förmodligen att jobba övertid idag. Men det får vi se sen, jag sa till mamma igår att mår jag lika konstigt idag vid 4 som jag gjorde igår så åker jag hem då. Så det märks, vill ju helst jobba så att jag får in extra pengar. Man vill ju kunna spara med och inte bara betala räkningar och mat med alla pengarna. 🙂

Emelie har beställt cupcakes till på fredag så det ska jag baka i morgon, IGEN! 🙂 Men det gör ju inget. Jag tycker ju att det är roligt. Det är dessutom ännu roligare när dom blir fina. Så jag ska verkligen anstränga mig. Nej jag får väl ta och kolla om jag kan komma på något som kan komma upp under dagen idag med. 🙂
Jag har bilder i kameran, men det är just det. Jag orkar inte hämta den och jag hinner inte fixa bilderna. Så ni får en bild från USA istället.

bild

Santa Monica pier 2010

2011-11-16 05:18 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Onsdag 16 november 2011”

  lovisa skriver:

  tack desamma:D

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser