Onsdag 13 oktober 2010

God morgon!

Vad står på schemat idag då tro?

Jo jag ska ju naturligtvis jobba som vanligt. Men det är smällar man får ta 🙂 Det blev aldrig någon promenad igår. Det var ingen som ville följa med mig ut och gå så då ville inte jag heller. För mörkt för mig när jag kom hem för att gå själv. Jag är lite mörkrädd när det gäller städer, hålor, byar. Jag tycker om att gå i skogen när det är mörkt, men inte inne i ett samhälle.

Jag funderar starkt på att sätta mig vid bordet och äta frukost nu eftersom jag inte har något bättre jag kan göra. Jag har redan gjort allt så då kan jag äta frukost och läsa samtidigt. 🙂

I dag jobbar jag 10 timmar som vanligt. Men ikväll ska jag ut och då så det är inga problem. Dessutom kommer Mikko och ska ge mig lite varor. Han ska dessutom plocka ner lite väggar så att vi blir av med lite sådana grejer idag. För idag är det bara 15 dagar kvar till vi stänger butiken och sen så har vi 3 dagar på oss att tömma den på allt. Inte så roligt kanske med tanke på att jag inte har något jobb efter det. Det roliga med det hela är att centerledningen säger till mig att vara positiv. Men jag ska försöka vara positiv. 🙂

Nej nu får det bli frukost och läsa lite innan jag ska åka och jobba då!

2010-10-13 08:06 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser