Onsdag 12 januari 2011

God morgon!

Igår började jag tänka positivt. Jag har tänkt positivt länge. Men igår började jag på allvar. 🙂

Från och med den 1 februari 2011 kommer jag att ha ett nytt jobb. 🙂 Hur positivt är inte det? 🙂

Jag talade ju om att jag fick en massa kläder av min lilla syster igår. Jag har tagit kort på dom nu, men jag tänkte vänta lite innan jag visar dom. Vill ju ha något att skriva om senare med. 🙂 Inte bara nu med en gång. 🙂

Vad jag är positiv idag. Jag tror inte jag har varit så här positiv på länge alltså. Jag ska dessutom med min lilla syster ut och gå sen när klockan börjar närma sig tolv, så jag hoppas att hon vaknar innan dess.

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att ha lite ost i kylskåpet, men det har jag inte. Så då får jag vara utan. Vad ska jag då äta till frukost. Gröt? Nej jag är inte sugen på det. I så fall tomte gröt. 🙂

I morgon ska jag ju dessutom åka till Kil. Så innan jag åker ska jag faktiskt ta och plocka ur sängkläderna ur sängen så att jag kan bädda rent på fredag när jag kommer hem igen. Jag bara äääääälskar att ligga i en nybäddad säng. Gör inte ni det?

Nej nu får ni få ytterligare en bild som jag tog på min lilla systers ägodelar igår. 🙂

bild

2011-01-12 08:52 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Onsdag 12 januari 2011”

  isabella skriver:

  supersöt blogg ! 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser