Onsdag 11 augusti 2010

God morgon!

Idag är det bara en dag kvar till min lilla syster kliver ur tonåren. 🙂 I morgon fyller hon 20 år och gör sin debut på systembolaget. 🙂

Idag ska jag jobba sista dagen i min butik innan det bär upp till den andra butiken i den andra kommunen. Men efter det så är det bara att köra på i min butik igen! Ska faktiskt bli riktigt roligt att komma till en annan butik nu efter att jag har varit i samma i hela 2 ½ år. Man blir ganska trött på det eftersom man inte har någon lust.

Men nu på slutet så har jag tänkt att jag ska försöka tänka positivit eftersom jag inte vinner någon på att vara negativ. Jag ska vara optimisten själv nu fram till jag åker på semester. Bara tänka en massa positiva tankar hela tiden. 🙂 Inget negativit. Eller som min storasyster säger. PLUSSITIVT!!!!

Så nu ska jag bara tänka på bra saker. 🙂 Ska dessutom försöka ta några bilder under veckan har jag bestämt. Kanske inte såååå lätt när jag jobbar hela dagarna, men jag ska i alla fall försöka. 🙂 Det kanske inte blir några bilder utomhus men det kanske blir några i alla fall. 🙂

2010-08-11 07:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser