Onsdag 10 november 2010

God morgon!

Hur ser eran stad ut just nu, i våran by är det bara en massa vitt pulver på backen. Usch, inte tycka om. Men det får inte hindra mig. Jag måste röra på mig. Annars kommer jag inte ens komma i närheten av mitt mål. Jag måste hålla i gång. Så om typ tio minuter så ska jag byta om sen så ska jag dricka min nutrilett, sen blir det en lång promenad på två timmar tror jag. Efter det så blir det en nutrilett igen när jag kommer hem. Sen vet jag inte riktigt vad det blir men efter två timmar ska jag dricka ytterliggare en nutrilett. Jag måste verkligen hålla mig till dieten nu.

Jag ska trappa upp den, med att äta fem nutrilett varje dag istället för fyra. Då kanske jag inte blir frestrad att äta något annat. 🙂 Smart jag serru.

Så jag måste kolla upp hur långt det är den vägen jag tänker att jag kanske ska ta och gå. Jag har ingen lust att gå på oplogade vägar nu när det är så mycket snö, så det får bli att jag går på plogad asvalt istället. Men det är bara det att vart ska jag gå någon stans utan att bli överkörd av en bil. Det finns bara stora vägar förutom dom som jag brukar gå. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men jag tror jag vet. Så jag ska kolla upp avståndet på det nu! 🙂

bild

2010-11-10 07:28 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser