Onsdag 10 augusti 2011

God morgon!

Fy satan vad tiden går fort egentligen. Det har redan gått tio dagar in i Augusti. Det kan ju inte vara sant. Jaja, nu är snart Augusti slut med ja. 🙁 Typiskt. Skulle kunna tro att Fröken Ur är lite ur balans.

Jag ska i alla fall ut och jogga med Sandra om typ 5 minuter så jag har lite brottom. 🙂 Men det ska nog går bra. 🙂 Jag måste ju se till att ni får något att läsa med och inte bara samma inlägg som igår. 🙂 Eller hur??

Idag ska jag i alla fall till Arvika för att köpa några grejer till älsklingen så jag ska försöka komma ihåg att ta med hans vattenpump med. Den var trasig när han köpte den så han fick en ny och nu ska jag lämna tillbaka den andra. Ibland ska man inte ha tur i alla fall. Så det är vad jag vet att jag ska göra idag.

Vid åtta i morse så ringde jag till arbetsförmedlingen för att jag behöver ha en underskrift. Så det ska jag få i morgon, men nu måste jag verkligen dra. 🙂

Här kommer några bilder från igår så kommer det mer senare. 🙂

dammen

livboj

tavla i sten

2011-08-10 08:59 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Onsdag 10 augusti 2011”

  Rosanna skriver:

  sv: Aa okej ;D men det kommer nog gå fort dit! 🙂 skönt att resa iväg när det är lite kallare hemma med 🙂

  Rosanna skriver:

  sv: haha joo men precis ;D den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge som man brukar säga XD

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser