On my way!

Jepp så är man på väg till jobbet då. Idag är det bara en fem timmare sen så kan man åka hem igen klockan åtta ikväll. Det ska bli skönt. Men jag jobbar ju hela helgen så det kommer nog inte bli så mycket mer än att man kommer hem och äter. Sen sätter sig och tittar på tv.

Vilken tur att jag faktiskt kom ihåg att ta upp köttfärsen annars så blir det ju  liksom ingen mat idag. 🙂 Nej men jag är ganska smart i alla fall.

Älsklingen kommer att vara hemma ikväll och i morgon kväll men på söndag när jag kommer hem så kommer inte han att vara hemma. Det är synd tycker jag. Det är så skönt att ha han hemma på veckorna, men det händer väldigt sällan. Om si så där tre veckor så kommer jag att försöka lägga upp mitt schema för hela sommaren. Eller i alla fall för juni men vi får se på det. Jag kanske glömmer bort det. 🙂

Om två veckor på måndag så är det i alla fall dags att åka till tatueraren igen. Det ska bli sjukt kul att se resultatet av den som jag har valt att göra den här gången. Det blir min 6:e tatuering. Alla sitter så att man kan döja dom om man vill. 🙂 Men vem säger att man vill? 😉

2010-05-14 14:00 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “On my way!”

  harbor jeel skriver:

  vad jobbar du med? 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser