Nytt från Bonprix

I fredags fick jag mitt paket med lite kläder som jag hade beställt från bonprix. Det var mycket finare i verkligheten än vad det var på hemsidan och jag är jätte nöjd med mitt inköp. Både t-shirt och långärmad har blivit använda under helgen. 🙂 Jag är ett disney fan och det är jag stolt över, så varför inte ha en tröja med Mimmi Pigg på. 🙂

Last Friday I received my package with some clothes that I had ordered from bonprix. It was much nicer in reality than it was on the website and I am very happy with my purchase. Both t-shirt and long-sleeved shirt have been used over the weekend. 🙂 I’m a Disney fan and I’m proud of that, so why not wear a sweater with Minnie Mouse on it. 🙂

Jag beställde även en topp för att ha att ha på mig vid finare tillställningar, men den är fortfarande ouppackad, så jag hoppas att det får bäras snart. Lovar att ta bild på den när den används första gången. 🙂

I also ordered a top to wear at finer events, but it is still unpacked, so I hope it can be worn soon. Promises to take a picture of it when it is used for the first time. 🙂

2021-01-18 13:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser