Naturdiet Smoothie

Jag måste bara säga det att det är det bästa jag någon gång har druckit av alla dessa olika naturdiet varianterna. Jag har även prövat bars men det tycker jag inte heller om. Men Naturdiet Smoothien är faktiskt riktigt god och jag dricker dom mer än gärna. 🙂 Nu är klocka bara två men jag ska dricka en vid tre. Jag har haft lite problem med dom den här veckan för jag har glömt att dricka dom. Så då har det bara blivit en massa frukt på mig. Men tydligen så funkar det för jag håller mig då mätt i alla fall. 🙂

Jag letade på internet hela morgonen efter något roligt att skriva om men jag fann verkligen inget alls. Förutom en musikvideo. Så den kommer i ett senare inlägg. Sen kommer det ett till efter det. Med andra ord så kommer det två till innan det är dags för er att säga god natt till min blogg för idag. 🙂 Men jag kommer ju tillbaka i morgon och då jobbar jag ju faktiskt bara 5 timmar. Sen efter det så är det som vanligt hushålls sysslorna som måste göras. Plocka bort disken. Vika tvätt, tvätta och lite andra grejer som måste hinnas göra. Jag ska dessutom gå en promenad medan det fortfarande är ljust ute så att jag kanske hinner ta några kort med. Blir lite dåligt med det när jag jobba hela veckorna och bara är ledig på helgerna. Men det gör inget för min del. Men jag ska försöka bli bättre på det.

Jag har till och med funderat på att ni ska få se några av älsklingens alla modellbilar. Jag diggar verkligen dom. Så det ska ni nog få se. Men jag ska bara komma på när jag ska få tid att ta kort på alla han har. Det hinner jag sen när jag är arbetslös förmodligen. 🙂

2010-10-14 14:05 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser