Mitt försök till nyttigare frukost

Jag har bestämt mig för att försöka äta lite nyttigare frukost, jag kan väl egentligen inte klaga på min frukost då den oftast består av havregrynsgröt eller kokt ägg. Men nu har jag bestämt mig för att försöka hålla mig till nyttigare frukost och jag tröttnar så fort på både kokt ägg och havregrynsgröt. Så nu har jag införskaffat naturell yoghurt och massa olika frysta bär, samt honung. Så får vi se hur det här går. Jag har gjort mitt första försök idag och det blev inte helt fel. Smakade riktigt gott och honungen blev som en liten bonus. Hade inte på så mycket. Så nu håller vi tummarna för detta.

Jag hoppas även på att bli helt fri från min hosta snart så att jag kan börja röra på mig mer igen. Jag blir sliten bara av att gå en km och jag är ändå van att gå mycket längre än så. Så håll tummarna för mig nu så att jag kommer igång snart. Jag vill känna mig bekväm med mig själv. Det gör jag genom att äta nyttigare och röra mig mer. Det betyder inte automatiskt att jag måste gå ner i vikt, men jag mår bra av det och känner mig fräschare.

Detta är inget jag brukar skriva om, men jag vill verkligen känna mig bekväm i mig själv, som sagt det behöver inte betyda att jag ska gå ner i vikt. Jag vill bara må bra och känna att jag gör hälsosamma val för mig själv. Jag vill gå en timme om dagen för att det gör mig piggare. Jag vill även börja gymma igen för det gör mig också piggare, men just nu är gymmet här stängt och jag vet inte hur länge till det kommer att vara det. Jag trivs bra med att röra på mig, jag trivs även bra ute i naturen. Det är skönt med frisk luft och jag sover oftast bättre på nätterna om jag har varit ute under dagen. Den senaste tiden har det blivit väldigt dåligt med det eftersom jag har blivit sliten bara av att gå mellan soffan och sängen. Jag har inte haft covid, men jag har haft en ordentlig förkylning. Det börjar bli bättre, men jag hostar fortfarande.

Den här bilden är tagen utanför Arvika när jag var och vandrade för några veckor sedan.

Dessa bilderna är från när jag, Linda och hennes man var och vandrade i Norge sommaren 2019. En otrolig upplevelse som jag hoppas få göra igen!

2021-05-16 13:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser