Mindre än en timme kvar

Så har jag typ 45 minuter kvar att jobba då innan jag ska hem och äta lite. 
Jag måste ut till stallet också och lägga på Gullan täcket. Sen så får det bli hem och i säng. Vill så gärna åka upp till gymmet i morgon bitti, men har blivit så trött på morgonen nu för tiden. Men jag ska fixa det. Har köpt en celsius under dagen idag så får dricka det i morgon när jag vaknar så att jag kommer igång lite.

Men nu ska jag jobba klart och sedan hem. Så ni får ha en fin torsdag kväll nu allihop!

Inka

2016-02-04 18:14 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Mindre än en timme kvar”

  ExklusivaMoi skriver:

  Fick stanna kvar på jobbet för att extra knäcka på mitt arbetets räkning efter min ordinarie timmar =D… såå jäkla roligt att de uppskattar det man gör och brinner för alltså! LYCKA TILL imörrn, hejja på dig =)

  Erika skriver:

  Ja morgonen är verkligen segt, jag är verkligen också trött då!

  Angela Donava skriver:

  Very beautiful dog!
  Have a nice evening!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  Åh vilken gullig hund 🙂

  ISABELLA skriver:

  Hoppas du haft det bra på jobbet! 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser