Måndag 9 maj 2011

God morgon!

Idag är ingen bra dag, jo det är det, men förmodligen så kommer jag inte orka vara särskilt trevlig. Jag är så förjävla trött. Det bästa med dagen än så länge var att mamma kom in nu på morgonen och pratade lite. Jag delade med mig av mina misstankar att jag kanske har utvecklat pollenallergi. Det skulle ju inte förvåna mig med tanke på att mamma är allregisk. Hur som helst så ska jag snart åka till Töcksfors för ytterligare en dag med jobb. Idag är sista dagen sen så vet jag inte när jag jobbar nästa gång. Ska fråga chefen det tror jag.

Min dator är bara konstig hela tiden så jag måste uppdatera Norton flera gånger i månaden för att min dator tar bort uppdateringarna. Men nu är den snart klar och då kan jag göra mig klar för att åka. Ska även ha med min fyrmänning för han ska också jobba idag. Funderar på vad jag ska äta till middag idag jag. Men jag kommer väl på något till slut. Kan ju om inte annat köpa en tomat eller nått. 🙂

bild

Min frukost igår. Yoghurt med blåbär och hallon. 🙂

2011-05-09 08:55 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Måndag 9 maj 2011”

  lovisa skriver:

  KUl att du deltar i tävlingen:D

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser