Måndag 8 november 2010

God morgon!

Idag känner jag mig trött igen, men det är bara för att jag hade klockan på rigning. Hade jag inte haft det så hade jag vaknat samma tid och varit pigg. Så jag vet inte hur jag ska gå till väga. 🙂

Idag vet jag inte riktigt vad jag har tänkt att jag ska göra. Jag ska försöka komma på något i alla fall. Det enda jag vet är att i morgon då ska jag baka. Men det är ju inte förrän i morgon det. Jag funderar på att gå ut i någon skog och fota en massa bilder. Men just nu är det ju så jävla kallt så jag har ingen lust att gå utanför dörren. Men jag måste för jag har inte gått någon promenad sen i torsdags. Hur ska jag kunna bli smal egentligen.

Nu väger jag dessutom ett kilo mer än vad jag vägde i fredags. Jag fattar verkligen inte det här. Jag slitere som ett djur men inget händer. Det känns inte precis tacksamt när man sliter så hårt att det inte händer något. Jag tycker ju att jag borde gå ner ännu mer i vikt men det gör jag inte. Men den här veckan blir det bara havregrynsgröt och nutrilett. Sen så får jag försöka hålla mig från att äta något annat.

Jag ska klara det här. Det kommer bli tuft. Med tanke på att jag måste gå ner. 2,4 kilo på mindre än två veckor. Typiskt. Jag ska klara det. Jag måste bara klä på mig nu och gå ut och gå en promenad så kommer jag att klara det. Måste dra på mig mycket kläder om jag ska överleva promenaden bara. 🙂

bild

bild

2010-11-08 07:40 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser