Måndag 6 juni 2011

God morgon alla nationaldagsfirare!

Dagen har hittills varit riktigt bra faktiskt. Började med en jogging runda i morse klockan halv sju gav jag mig ut för att röra på fläsket. Det var härligt och solen sken. Mer än så kan man ju inte begära av en helt vanlig morgon heller. 🙂

Nu har jag kommit mig till Töcksfors och ska vara här och jobba hela dagen. Även hela veckan. Så nu har jag att göra den här veckan i alla fall. Det är skönt att slippa sitta hemma och inte ha något att göra. Men det hade jag ju faktiskt idag. Jag hade kunnat bli med älsklingen ner till Göteborg och hämtat hans lastbil. Men nu får jag sitta här istället. Typiskt.

Ja men det är skönt att jobba lite med. Dra in lite extra pengar så att säga. Jag har ju faktiskt med mig datorn med så jag har ju något att göra idag. Ska kolla olika sidor och lite så tänkte jag. Men det får nog vänta en liten stund. Ska låta den lilla datorn få vila sig lite nu så ska jag ta och göra klart för att läsa lite kanske. Sen ska jag ju även gå och hämta nyckeln med och då vill jag ju inte att datorn ska stå helt ensam. Så den ska jag låsa in bak på lagret innan jag går. 🙂

Här är jag idag!

2011-06-06 10:19 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser