Måndag 31 januari 2011

God morgon!

Jag sitter här som vanligt på morgonen, med glasögonen på och ser sofistikerad ut. Ingen aning om hur man stavar till det ordet engång. 🙂 Idag känns det som det kan bli en bra dag. Alla dagar kommer att bli bra dagar, nu behöver jag bara ett jobb så jag kan sysselsätta mig. Min hjärna måste få bli använd ibland med.

Ny vecka, nya möjligheter!

bild

Jag har faktiskt inte kommit på något alls som jag ska göra den här veckan. Men jag har tänkt att jag ska försöka göra en massa saker så att jag inte kan klaga på att jag inte har något att göra. 🙂 Smart idé. Jag får en massa sådana ideér när jag blir lämnad själv. Men det är sällan som jag faktiskt följer mina egna ideér.

Den enda grejen jag vet att jag ska göra idag, det är att jag ska gå en lång härlig promenad. Det är inte kallt ute heller så jag kan nog njuta av en promenad. 🙂 Naturligtvis ska jag försöka ta en massa bilder under den promenaden med, det är bara det att jag börjar tröttna på att ta bilder på denna snö. Jag vill ha vår och vår bilder.  Nå får nöja er med bilder på blommor istället så länge. Snart hoppas jag på vår i alla fall!

bild

2011-01-31 08:02 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser