Måndag 28 februari 2011

God morgon mina kära läsare! 🙂

Idag är då sista dagen på februari 2011. Tänk vad tiden går fort. Jag har fortfarande inte fått något jobb. Men jag jobba på det. 🙂 Förhoppningsvis så har jag ett innan mars är slut eftersom jag klättrar på väggarna här hemma. 🙂

Eftersom att det är sista dagen på en månad så har jag tänkt att börja mitt “nya” liv. Från och med idag ska jag gå på min egna diet och jag ska träna så mycket jag bara orkar. Bortset från om jag får en jobb då förstås. Då måste jag ju jobba. 🙂

Måndagen den 14 mars då har jag ett jobb. Det har jag bestämt så då är det så. Jag hoppas ni håller tummarna för mig nu för det gör verkligen jag. 🙂

Vad innebär då mitt “nya” liv?

frukt

Jo det innebär att jag ska äta som på bilden här varje dag. Visst, jag ska äta två knäckebröd med. Men detta är det som kommar att intas under dagarna till att börja med. Sen så ska jag öka på eftersom. Jag ska gå från 2 knäckebröd och 4 frukter till 2 knäckebröd, 1 skål havregrynsgröt och 3 frukter osv.
Jag ska alltså sakta men säkert öka min ämnesomsättning igen och det ska jag göra genom att öka försiktigt, ökar jag snabbt så kommer jag bara att gå upp i vikt. 🙂 Så från och med idag gäller detta. Dessutom är det totalförbud mot godis och dricka. 🙂
Jag känner mig så stolt som ska klara detta, vet ni hur jag vet?
Jo jag vill vara redo för KALIFORNIEN 2011!

bild

Ha nu en trevlig morgon/förmiddag så ska jag ha det jag med. 🙂

2011-02-28 09:16 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser