Måndag 27 september 2010

God morgon!!!!

Nu vankas det dusch för min del. Måste ju vara ren om jag ska kunna åka till jobbet. Eller så skiter jag i att duscha och stannar hemma istället 😉

Nej jag ska allt duscha och göra mig klar för jobb. Ganska sleten just nu men annars helt okej. Det var skönt med en promenad i går kväll och jag fick faktiskt sällskap. Min lilla syster följde med mig ut och gick så det var riktigt roligt faktiskt.

Men idag är det återigen lite jobb som gäller. Eller rättare sagt 10 timmars jobb som gäller. Men det fixar ju jag. Har ju gjort det förut. Dessutom är det faktiskt bara 4 10 timmars dagar kvar nu sen är det en 5 timmare och sen är jag ledig i två dagar. Det ska bli skönt att få vara ledig faktiskt.

Jag har inte hunnit ta några bilder som jag kan dela med mig av faktiskt. Har haft lite mycket att göra på jobbet om jag ska vara ärlig så det kommer att ta sin tid innan jag lägger upp nya bilder skulle jag tro. Jag har ju liksom inga bilder som jag kan ta ifrån datorn heller eftersom att alla dom redan ligger uppe på bloggen. Jag har ju en extern hårddisk, men jag orkar inte rota fram den just nu. Men jag ska se till att göra det någon dag om jag inte hinner ta nya bilder. 🙂

Men ni får ha en bra dag så ska jag försöka uppdatera senare under dagen åt er. 🙂 Jag vet ju inte hur mycket människor det blir men jag ska försöka skriva ett inlägg sen när jag äter dagens första frukt. Men nu måste jag gå in i duschen om jag ska hinna åka till jobbet i tid.

2010-09-27 08:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser