Måndag 27 mars 2017

God morgon!

Så var det måndag då, första måndagen efter semestern. Jag är turligt nog ledig idag, så jag börjar inte jobba förrän i morgon klockan sju. Det gör ju inte mig något alls om jag ska vara helt ärligt. Jag är helt slut. 😆
Det är väl sånt man får räkna med efter semestern kanske. 
Jag har i alla fall varit vaken en stund och har under den tiden hunnit med att vika nästan all tvätt som jag tvättade i lördags. Det tog ett tag vill jag lova. Det är en maskin med tvätt kvar att vika, men det var inte helt torrt. Så jag har alltså vikit 4 tvättmaskiner fulla med tvätt. Ibland kan man ju försöka vara lite produktiv.

Jag ska alldeles snart ta och bege mig upp till stallet för att ta ut hästarna, sen så fort ICA har öppnat så blir det att inhandla lite mat och så. Det behövs kan jag lova. 
Men nu ska jag ta och börja röra på mig så att jag hinner med det jag ska hinna med. 
Förhoppningsvis så hinner jag även sitta lite med bilder och sådana saker idag. 

Ha en riktigt fin dag nu allihop!

2017-03-27 05:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser