Måndag 22 augusti 2016

God morgon!

Idag hade jag tänkt mig till gymmet, men jag sa till sambon igår att om jag vaknar så ska jag dit. Annars så sover jag till det att jag vaknar av mig själv. Jag somnade nämligen inte förrän strax efter klockan tolv i natt. Så jag vaknade strax efter klockan åtta och har pillat lite på min telefon.

Jag hade fått ett sms om att det jag har beställt till bilen har kommit, vad det är får ni reda på när det sitter där det ska. Vilket förmodligen inte blir förrän nästa helg skulle jag tro, om 14 dagar då alltså. 

Igår var jag till hästarna och slängde till dom lite hö så att dom har något att mumsa på. Sen så åt jag glass med mamma och sambon på OK och efter det så tvättade jag bilen. Det har blivit mitt söndagsnöje att tvätta bilen måste jag säga. 

Sen kom jag på att jag tog kort på solnedgången under veckan och har helt glömt bort att visa den bilden. Det var verkligen magiskt!

solnedgång

2016-08-22 08:53 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Måndag 22 augusti 2016”

  ExklusivaMoi skriver:

  Håller med, riktigt gyllene magiskt!! Hade velat se mer av det gyllene faktiskt =)… bästa med hösten faktiskt, fler vackra solnedgångar!

  Johan skriver:

  Jag hade också en tanke om att dra till gymmet idag, men halsen är inte helt bra, så jag vilar idag.

  SV: Ja, de var grymma, häftigt att nå så långt som de faktiskt gjorde!

  Haha,det är ingen dålig föryngring det 😛
  Måste vara stoor skillnad att köra en bil från -91 jämfört med -09?

  Johan skriver:

  Jag hade också en tanke om att dra till gymmet idag, men halsen är inte helt bra, så jag vilar idag.

  SV: Ja, det är grymt att ta sig så långt som de faktiskt gjorde, häftigt, en riktig bragd!

  Haha ja, det är ju viss skillnad 😛
  Måste vara stoor skillnad att köra en bil från -91 jämfört med en från -09?

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser