Måndag 20 september 2010

God morgon!

Jo jag lever fortfarande men jag är ganska trött. Dessutom har jag ont lite överallt. Ingen aning om vad jag har gjort men annars helt okej. Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat särskilt bra under helgen men jag har umgåtts med älsklingen och jag har varit på mâten. Men idag är det tillbaka till verkligheten och en ny vecka med arbete. 6 dagar ska jag jobba den här vevckan. Men jag måste börja med att tanka bilen. Skit alltså!

Jo då ska jag väl ta och berätta lite om helgen kanske då!

Fredag: Älsklingen och jag städade hemma på morgonen, sen upp till bolaget och efter det så röstade vi och sen åt vi frukost. Ett gäng på ett kafé i hålan. Sen så passade vi systerdotter så att syster kunde åka till en annan kommun och göra ett ärende. Vi blåste även upp världens största luftmadrass så att Jimmy och hans tjej kunde ligga där hela helgen och gotta sig. 🙂 Efter ett tag kom min lilla syster och hon satt här och var social, sen så vid exakt klockan 17 så kom Jimmy och hans tjej och dom började laga middag. Älsklingen och Jimmy medan jag och min lilla syster åkte upp till ICA för att köpa mat till på lördagen. Sen när vi kom hem så bytte jag om och väntade på att maten skulle bli klar. Innan maten var klar så var lägenheten full i människor. Men vi satte oss och åt och sen började man vara social med lite dricka i handen. Sen har jag faktiskt en del minnesluckor om jag ska vara ärlig. Kommer dock ihåg att jag lade mig.

Lördag: Jimmy och älsklingen började dricka samtidigt som vi åt frukost och sen var dom i fullgång. Vid ett eller två tiden så gick vi upp till mâten och där satt vi inne i öltältet i typ 2-3 timmar. Efter det så bestämde vi oss för att gå neröver och älsklingen gick inom modelbilsvagnen och köpte två bilar. Kommer bild på dom två någon annan dag. Älsklingen ville inte gå hem så vi bestämde oss för att gå till motorgårn så det gjorde vi! Där var det inte särskilt mycket drag, men vi lyckades ragga dit lite människor. Men tro det eller ej jag tyckte det var ganska trist där. Till slut så raggade vi även dit Jimmy och hans tjej och hans spelade lite för oss. Men det blev inte länge för varken jag, Jimmy eller tjejen ville stanna där. Älsklingen ville också hem. Vi fick tag i en som körde oss hem och sen var det bara rakt i säng. Jag tog dock med mig en bok för att ha något att göra. Jag var liksom inte särskilt trött.

Söndag: Jimmy och hans tjej åkte hem ganska tidigt så jag och älsklingen bestämde oss för att ta ett varv till på mâten för älsklingen ville ha mer kolsoppa. Så vi tog med oss två kompisar och gick uppåt. Ganska mycket folk var det även på söndagen, men öltältet var inte öppet och det tyckte bra många var riktigt synd faktiskt. Det var inte bara älsklingen som var dålig på söndagen ska jag tala om för er. Men vi gick i alla fall runt där ett tag och efter det så gick vi inom pizzan på vägen hem och köpte med mat. Det känns i kroppen idag ska ni veta. Älsklingen köpte även tre filmer så vi kollade på två av dom igår. LONG WEEKEND och THE HUNT FÖR THE BTK KILLER. Sen efter det fick det bli sängen för att jag skulle orka jobba idag.

Det var i alla fall en sammanfattning av våran helg och det är även orsaken till varför jag inte har uppdaterat särskilt mycket. Idag är det då jobb som gäller och det är jag inte särskilt avundsjuk på fatiskt.

Måndag: 10-20
Tisdag: 10-20
Onsdag: 10-15
Torsdag:
Fredag: 10-20
Lördag: 10-19
Söndag: 10-19

Hade jag fått bestämma så hade jag legat hemma i sängen hela dagen för jag är TRÖTT idag!

Ja men ni får ha en bra dag så ska jag försöka uppdatera under dagen! 🙂

2010-09-20 07:56 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser