Måndag 18 april 2011

Good morning sunshines! (Om det är så det stavas)

Nu ska jag alldeles strax ta och göra i ordning mat så att det är klart till efter att jag har varit på gymmet. För snart så ska jag bege mig dit så att jag får tränat lite. Frågade syster Malin om hon skulle med, men det berodde på när hon vaknade idag. Hon skulle dit. Men när visste hon inte.
Jag vill få det gjort jag så jag ska dit snart och efter det så är det bara att äta duscha och sen börja städa.
Hmm…. Varför ska du duscha om du ändå ska städa?
Jo jag ska duscha för att jag ska putsa fönster och det är lite kyligt än så länge, så står jag då där i vinddraget och inte har fått duschat av mig svettet så kommer jag att frysa resten av dagen sen.

Vi har i alla fall ett fantastiskt fint väder här idag så det känns lite surt att städa faktiskt. Men måste man så måste man. Ska höra med Emelie med om hon kunde hjälpa mig med köksfönstren. Gardinen blir lite tung när man ska lyfta ner den själv. 6 meter tyg är inte så lätt alltså.

Nej nu får jag allt lägga på ett kål om jag ska hinna upp och gymma. Ha en fin morgon och njut av det fina vädret nu! 🙂

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Music in my head

2011-04-18 09:19 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser