Måndag 17 oktober 2016

God morgon!

Så var det måndag och jag ska snart gå ut och starta upp bilen. Det är inte långt till jobbet och jag kan gå, men jag ska åka direkt till Norge när jag slutar så jag har inte riktigt tiden att gå hem och hämta bilen när jag slutat. 

Idag ska jag nämligen bli lite ompysslad av min bästa vän. Det ska bli riktigt skönt och det är välbehövligt. Trots det så längtar jag redan hem för det har inte blivit så mycket sömn i natt, men jag kan ju alltid sova på min lunchrast.

Vox Hotell

Jag hade inte haft något emot att ligga här hel dagen heller!

På fredag morgon är det äntligen dags att åka till Kalifornien och det ska bli så skönt! Det jag ser mest fram emot med att ha semester är faktiskt att inte behöva ställa något larm, och värmen. 😉

2016-10-17 05:09 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Måndag 17 oktober 2016”

  Johan skriver:

  jag skulle inte heller ha något emot lite värme och sol nu igen 😉

  Bra att du blir ompysslad lite också, viktigt! 🙂

  SV: Jag tror det kommer bli skitbra när vi väl kommer igång på riktigt. I Stockholm går det riktigt bra och får vi bara snurr på det här och folk får nys om att det finns, då tror jag också att intresset finns och du är mer än välkommen ändå, trots din rädsla 😉

  Ja, jag förstår att du är trött på kvällarna när du jobbar så länge…

  Hoppas att du har en fin dag nu!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser