Måndag 16 augusti 2010

God morgon!

Nu är jag tillbaka i den vanliga butiken igen. Det var skönt att låta klockan vänta en timme innan den ringde i morse. Jag brukar ha klockan på ringning halv sju men i morse ringde den inte förrän halv åtta. Eller den ringde inte alls eftersom jag vaknade innan klockan ringde. 🙂

Det var skönt att köra den vanliga vägen till jobbet som bara tar en kvart. 🙂 Man behöver inte ansträga sig så på den vägen så det gillade jag idag. Brukar inte vara så glad över att få köra den vägen. 🙂 Igår passade jag faktiskt på att ta några bilder som jag kunde dela med mig av idag. Så jag tänkte att ni ska få se en nu och sen några andra senare under dagen 🙂

Rådjur

Dom här söta djuren fick jag syn på påväg till grannkommunen igår. Så söta. Det är en mamma och en pappa och en bebis. Den som tittar i kameran är mamman, den som står på vänster sida är pappan och den på höger är bebisen. Jag bara äääääälskar djur!

2010-08-16 09:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser