Måndag 15 november 2010

God förmiddag!

Idag håller jag och älsklingen på att städar för fullt, men jag har tagit en rast medan han skurar golvet. Vill ju inte skita ner innan det är rent inte. 🙂

Jag och min lilla syster hade jätte trevlig i lördags när vi åkte ner till Halmstad. Jag körde inte fel förrän vi var framme och då missade jag en väg men jag kunde bara vända och åka tillbaka. 🙂 Så nu har jag och älsklingen varit och lämnat tillbaka bilen som vi hyrde. Jag älskade den bilen, men jag fick inte behålla den. 🙁 Jag ska nog köpa en sådan sen när jag har fått jobb igen! Jag diggade den starkt alltså.

Bilder på den kommer senare.

Igår så var jag och älsklingen bara hemma och tog det lugnt. Det var hur skönt som helst att bara ligga här hemma och ta det lugnt. Jag har inte haft en sådan bra söndag på länge. Det var mys på hög nivå.

Så nu idag så har vi då lämnat tillbaka bilen och vi har städat lägenheten. Det ska naturligtvis städas mer. Sen ska vi köra ut älsklingens Amazon till min svärfar. Väskorna är nästan färdig pacakde. Det som är kvar är elektroniken som ska packas ner. Alltså dator, mobil, kamera och andra grejer. 🙂 Sen är vi klara med det med. Inte länge kvar nu!

2010-11-15 11:10 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser